juni 20, 2024

Automatisk lyseblå golfparaply billigst her

Roskildefestivallen er gang på gang endt i medierne, som set i forbindelse med den efterhånden legendariske Woodstock festival oppe i staten New York i 1969 på farmeren Max Yasgurs mark, hvor vi første gang hørte en menneskemængde trodse regnen med råbene ’No Rain’ ’No Rain’….. ud af dette opstod, hvad man i dag hører efter den ene koncert efter den næste som en ’crowd rain chant’. Når publikum er kommet i en god stemning, er det den de skråler, når det vil have et ’ekstranummer’.

Nogle steder på Sjælland har man i forbindelse med Roskilde festivalerne set en så kraftig regn og torden, at det hele endte i smat, mudder, svuppende gummistøvler, plaskvåde mennesker og paraplyer, der har opgivet ævred. Paraplyer, der ikke kan holde til ret meget, står som underlige strittende monumentale påmindelser om, at det kan betale sig at købe en ordentligt paraply i stedet for at medbringe en reklameparaply, der ikke kan modstå elementernes raseri. Roskilde Festivalen har været ramt af et så kraftigt skybrud, at pladsen flere steder var oversvømmet. Teltene var ramt af veritable oversvømmelser, og deltagerne i festivalerne fandt regntøjet frem, mens andre måtte erkende, at de lige så godt kunne tage det med godt humør – de havde glemt både regntøj eller regnslag, gummistøvler og paraply. Men den slags afholder da selvfølgelig ikke i tusindvis af trofaste festivalgæster fra at stille sig foran en scene i vand og mudder. Og der ville sikkert være endnu flere, hvis de kunne få fat i en lyseblå golfparaply, der borger for en god kvalitet som den model på linket gør det. For en flot lyseblå paraply kan sagtens holde flere tørre på en gang – og den ender ikke som en monumental forvredet skulpturlignende og strittende erindring om den dag på Roskildefestivallen, hvor himlen åbnede sine sluser.

lyseblå-paraply

Golfparaply med 2 skærme god i vind og regn

Den længe ventede begivenhed var annonceret. Nu skulle de giftes, og hvad kunne gå galt, når man valgte sådan en sommer weekend til at danne ramme om den store begivenhed? Et andet sted I riget finder verdensnavnene sammen til året store golf-event. De kommer fra nær og fjern og tilskuerne glæder sig. Nu skal der virkeligt ses noget kvalitetsgolf. Og hvorfor skulle det så lige ske den weekend? Men det gjorde det. Det danske vejr er lunefuldt, i det fjerne rumler det hen over en mørkegrå himmel, afstanden mellem lynnedslagene og bulder og brag bliver mindre, og i et nu åbnes der op over bryllupsgæster, tilskuere, spadserende, picnic-kurvene og i det hele taget de, der færdes ude i sommerlandet den dag. Det formentligt plasker ned og man kan ikke finde vej mellem dryppene. Det er som en asiatisk monsunregn har ramt det ganske land. Hvem har lyst til at stå der i stadstøjet eller ’slentre gennem regnen’, der i et nu klæber til kroppen som til en ’miss wet T-shirt’ konkurrence? Kvinderne hviner, mens de dyrt opsatte frisurer falder sammen som punkterede lastbilsdæk. De burde inden brylluppet have investeret de få ekstra kroner, i en stor golfparaply med dobbelt skærm for regnen kommer jo som bekendt altid når man ikke venter det eller kan bruge den til noget som helst.

Stort udvalg inden for paraplyer både små og store paraplyer

Kingbos udvalg af anerkendte vindtætte paraplyer har bl.a. til formål at sikre festivalgæsten mod det danske sommervejr! Vi fører kun kvalitetsvarer uden indbygget slitage. Vores paraplyer indeholder de forstærkninger, der behøves for at sikre den. Den skal selvfølgeligt ikke folde sig ud, og den skal blive på sin plads i udfoldet tilstand. Det er det den er beregnet til – og så skal den være tæt og smart.

 

golfparaply orange