april 15, 2024

Børnetøj og komfort af Petit by sofie Schnoor og Done by Deer

Skal dine børn have tøj, sengetøj og div. af høj kvalitet og på samme tid skal det hele passe ind i en praktisk hverdag samt have et moderne look. Det er her!

Petit by sofie Schnoor og Done by Deer er to designmærker inden for børnetøj, sengetøj og meget andet. I en moderne familie er der mange ting, der skal passe sammen. Det er ikke kun timerne, der skal matche. Tøj designet af Petit by sofie Schnoor er opmærksomme på dette – de mener også, at børn godt kan være smarte. Deres lækre design passer til tiden, vi lever i. De har et godt øje for, hvad der er på mode, og sørger for at dine børn også kan få lov til at være med. Det kan jo ikke se meget bedre ud end en familie, der alle har et lækkert outfit på? Udover designet, er firmaet klar over, at børn bevæger sig meget – men hvem siger, at dette skal være et problem? I hvert fald ikke dem! Tøjet er af høj kvalitet, og kan tåle meget. Du får altså tøj, der både er behageligt for dit barn at have på, holder i al den tid, du skal bruge det og samtidig ser det brand godt ud! Hvis du ønsker dette til dit barn, kan du se et udvalg ved at klikke her og se junior og voksen bumbags.

3095846081_06df369e33_b

Done by Deer leverer komfort af høj kvalitet

At se godt ud er én ting – og det er ikke kun tøjet, der gør det! Det er ikke en spøg, at det hedder ”skønhedssøvn”. For at få et glad og friskt barn, må dit barn sove godt og trygt. Done by deer designer blandt andet sengetøj og babynests som dit barn kan få stor glæde af. Dette børnemærke er med på det hele. De sørger for at levere et skandinavisk design, der passer til den moderne familie. Med en babynest kan dit barn sove behageligt over alt. Du kan bruge den hjemme, men den er også nem at tage med, hvis i skal afsted. Dermed har dit barn tryghed over alt, hvor i befinder jer. Firmaet har vundet prisen ”Red Dot Award”, hvilket ikke er til nogen overraskelse, da det er tydeligt at de har tænkt på det hele. Udover at de er kvalitetsbevidste i forhold til brug af materialer, har de også styr på stilen. De lader sig ikke skræmme af farver og mønstre i deres designs. Done by Deer er med på moden og har et design der både passer store og små.

Disse to mærker er altså nogle, der er værd at kigge på, hvis du leder efter kvalitet og design til dit barn!