april 15, 2024

Dametøj fra Frk. Himmelblå

Kæmpe udvalg på dametøj hos Frk. Himmelblå. Her finder du tøj af både danske og udenlandske designere. Kvalitet betyder meget, derfor er det ikke lige hvem som helst der samarbejdes med.  For eksempel finder du  Iro, Boss Woman, Baum und Pferdgarten og mange andre kendte mærker og designere. Ingen vil have tøj der er sjusket med – og det finder du heller ikke her.

Du kan finde alt fra sko, cover til tasker fra Michael Kors bedste design. Skulder taske eller pung, der er lige meget, du finder det hele. Der er et stort udvalg, nok til alle og enhver smag. Du kan vælge mellem håbets farve grøn eller hvis du er en klassiker skal du måske overveje en brun eller sort taske. Har du set Michael Kors støvler med høje hæle – en meget elegant støvle i flot ruskind, som er designet som ankelstøvle. Skaftet er lavet som en fin spænde, en rigtig fin detalje. Også er der lynlås på indersiden, så det er lettere at tage af og på.  Du kan kombinere disse flotte støvler med et par jeans og en lækker silkeskjorte eller hvad med en fin kjole? Også kan du også tage en lille håndtaske med, en brun taske vil klæde denne kombi.

 

Er du klar til forårsvejret?

 

Foråret kommer ikke med det samme det sker gradvis – det blæser altid lige i starten og ofte er vinden kold, men også er den alligevel for varm til at tage en vinterjakke på. Alternativt kan du tage en cardigan med dig, du kan have den i tasken, som du lige kan tage på, hvis du føler det bliver koldt. Cardigans kan fås i mange farver også hos Frk. Himmelblå. Mærker som Rosemunde, Kenzo og Baum und pferdgarten har forskellige design af cardigans. Således har du også noget at vælge mellem. Du behøver ikke at have en klassisk cardigan, du skal have en cardigan der er dejlig og blød – det skal være behageligt at have den på. Du kan vælge mellem forskellige farver – rød, blå, beige m.m. NU kan du også få cardigans med print på!

 

Du kan finde cardigans til forskellige årstider – det betyder at du kan bruge cardigans hele året rundt og her på siden kan du finde den bedste til dig. Æstetikken skal også være fin – ud over det skal være behageligt at have på.  Vælg efter din smag og nyd det gode design.

 

Kjoler året rundt

 

Året rundt kan du tage en kjole på, du skal bare finde den rette. Din kjole skal fremhæve dine feministiske træk, din krops former skal vises frem. MEN det er ikke alle kjoler der er lige gode til alle, du skal finde den type kjole, der passer din krop. Hos Frk. Himmelblå kan du finde noget til enhver smag og krop.  Du kan finde kjoler, som du kan have på arbejde og kjoler du kan tage på når du skal til fest. Hvis du endnu ikke har en score kjole, kan det være nu, du skal finde den.

 

En kjole er ikke bare en kjole – det er dit tøj, det skal afspejle din personlighed. Er du stilbevidst, stilren eller mere farverig. Din stil vil afspejle din personlighed. Er du til lange eller korte kjoler? Du kan finde det hele her af de bedste designere.

 

Husk at din tøjstil ikke er ligegyldig. Det er noget af det første folk lægger mærke til – også på en arbejdsplads og studie. Din stil skal på en eller anden måde vise dig imødekommende, åbent sindet og selvsikker. Hos Frk. Himmelblå kan du finde kjoler til næsten et hvert formål.