april 15, 2024

De dælens rygsmerter!

Så er det endelig ved at være weekend igen, og jeg bliver nok bare derhjemme her i denne weekend. Mine trælse rygsmerter driller mig lidt, så det er ikke lige fordi jeg har lyst til at lave det helt vilde, udover at stå på ryggen.

Der er ellers noget lokalt fodboldturnering, som jeg normalt deltager i, sammen med mit normale øl-hold. Det kan godt være at jeg kommer ud og leger manager eller noget i den dur, men det bliver nok ikke lige til noget spilletid for mig. Desværre.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme de her smerter til livs, og jeg tror, at jeg har fundet en metode hvorpå de kan få ben at gå på. Langt væk fra mig… Jeg har kigget ind til noget massage, som skulle være rigtig godt mod rygsmerter. Det vil jeg gerne tro på, så det må være mit næste våben. Hvis du kunne tænke dig at læse mere omkring rygsmerter og massage, så klik på linket. Det er en god fortælling om hvordan det har hjulpet en gut.

Jeg håber I alle sammen får en rigtig skøn weekend. Husk nu at pas på hinanden derude. Og husk lange underdrenge – det er koldt derude!