maj 29, 2024

Flexit Baseballkasket med flad skygge

Skal du købe dig en ny golfparaply fx en orange? Oh Boy and Holy Cow! Der findes irigtig mange men ikke nogen så god som den hos Paraplybutik! Prøv lige et øjeblik at tænke på, hvor mange paraplyer, man kan købe over alt?Golfparaplyer, sorte paraplyer, hvide paraplyer, taskeparaplyer, mikro paraplyer m.fl. Listen kan gøres uendelig. Ofte er der tale om brede kategorier. Der kan f.eks. være tale ombryllups paraplyer, golf paraplyer osv. Hvordan man skal kunne holde styr på de alle disse forskellige typer paraplyer, fortaber sig i det uvisse! Hos Paraplybutik er vi kvalitetsbevidste, vi ved, at mange gerne vil have en god golfparaply, så derfor lancerer vi nu golfparaply orangemodellen i forskellige farver.Vi er parate; hvis du nogensinde skulle få behov for at stille  spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Forskellen mellem de forskellige golf paraplyer i vores online butik fremgår af vores hjemmeside.

Nu spørger du sikkert til, hvad forskellen på en rød og grøn golfparaply og der er ikke nogen anden end farven. Men dobbeltskærmen som er på vores golfparaplyer kaldet Herkules er at modellen med dobbelt skærm er fremstillet, så der kan passere luft mellem skærmene, den passer faktisk til de fleste golfspillere, for den er stor og stærk. Den karakteristiske dobbelt skærm gør at paraplyen ikke vender sig sundt som en margrethe skål. Der slåes op ved at trykker på knappen der er på skaftet. Justeres bagpå ved hjælp af en ‘plastiksnap’; modellen husker vi især fra de tidlige 10’ere. Den formfuldendte Golfparaply i orange passer derimod perfekt, det ligger i navnet. Vore golfspillende kunder kunder foretrækker denne, når der sammenlignes med andre golfparaplyer. Efterspørger man kvalitet, ved man også, at denne Herklules golf paraply ikke leder til en irritation på golfbanene.

Når du køber en golfparaply, ska du altså vælge mellemHerkules og Grand hos Paraplybutik. En god paraply kan bæres af mange mennesker på grund af de hurtige, nemme justeringer, hvor knappen blot skubbes op.Golfparaplyen sidder formfuldendt på dit golfbag. Disse golfparaplyer er beregnet til at blive båret af dig, fordi de er gode at have med på goldbanen. Vi anbefaler Herkules paraplyen, og dette skyldes, at den er god til at cirkulerer luften væk fra skærmene på paraplyen.