juli 16, 2024

Lav kuverter om til papirsfly

5Når et firma eller en virksomhed pludseligt ændrer deres visuelle identitet så vil mange opleve, at de også oplever at de skal ændre logo og så videre. Og når så de har fået de nye kuverter, det nye brevpapir og de andre nye papirting så vil de stå tilbage med mange ting, som de kan være i tvivl om hvad de skal gøre med.

Hvis dit firma eller din virksomhed netop har ændret logo står du formentligt tilbage med mange kuverter og meget brevpapir, som du umiddelbart tænker, at du ikke kan bruge til noget. Men der er dog håb for alle dine ting, så lad være med at smide dem ud inden du lige har læse videre her og læst mere hvad du kan gøre med dine kuverter. Noget af det, som du kan gøre er at holde en stor konkurrence for hele kontoret. Hvor I måske er vant til at konkurrere i mængde af salg, viden og hukommelse i forhold til hvor ting er arkiverede, er det dog en væsentligt anderledes konkurrence I kan lave ved at bruge overskydende kuverter og lignende ting. Det så I kan gøre er, at holde en stor konkurrence i at lave papirsflyvere og kaste med dem.

For på den måde kan I bruge alle de kuverter I har til noget fornuftigt. Eller måske er det ikke det mest fornuftige i hele verden, men det er i hvert fald mere fornuftigt end blot at smide dem ud, det kan alle vist ret hurtigt blive enige om. Og her gør det heller ikke noget, at det er det gamle logo, som fremgår. For eftersom, at det blot er medarbejderne som skal konkurrere med disse kuverter så er der ingen fra omverdenen der kommer til at se disse papirsfly.