juni 20, 2024

Malerier og tyverialarmer sælges af ungt iværksætter-par

Kunst i form af håndmalede malerier og tyverialarmer samt videoovervågning. To unge iværksættere sælger fra to webshops disse produkter med stor succes.

 abstrakt-maleri-heat-of-the-moment_2_

Der bliver solgt mange malerier og mange alarmsystemer fra Sønderborg i det sydlige Jylland. Det unge danske iværksætter-par, Malthe og Julie, har i starten af 2016 etableret to webshops, Mynewart.dk og Sydalarm.dk. Sidstnævnte i samarbejde med en tredje person. De to webshops har nu gjort det muligt for iværksætter-parret at leve af deres passion.

 

Galleri Mynewart.dk sælger kunst til hele Danmark

 

I galleriet, der har lokaler i Sønderborg, bliver der dagligt sendt malerier af sted til kunder i hele Danmark. Unge som gamle og mænd som kvinder. Danskerne elsker kunst, og især den type kunst som galleriet står for. Billige malerier og abstrakte malerier. Galleriet har igennem et samarbejde med flere udenlandske kunstnere gjort det muligt for danskerne at købe billige malerier. Malerier, der vel og mærke kvalitetsmæssigt er fuldt ud på højde med den kunst, man finder i de mange danske gallerier, hvor prisen er en helt, helt anden.

 

Galleriet har et bredt sortiment, men det er især den abstrakt kunst, der hitter hos danskerne. Der kan være flere grunde til dette, men en af dem er nok, at der i dagens Danmark bygges meget stilrent og minimalistisk, hvilket den abstrakte kunst med sit markante udtryk komplimenterer på en særdeles god måde. Abstrakt kunst er nemlig kunst uden faste rammer – uden nogen form for motiv. Det kan være en fanfare af farver i et stort kompliceret mønster, der danner rammen om et abstrakt maleri.

 

Alarmsystemer og videoovervågning

 

Udover galleri Mynewart.dk, der sælger malerier har iværksætter-parret yderligere en webshop.  Denne webshop sælger alarmsystemer uden abonnement samt forskellige videoovervågnings-løsninger. Webshoppen hedder Sydalarm.dk.

 

I dagens Danmark er der mange indbrud. Rigtig mange. Danmark er et af de lande i Europa, hvor der er flest indbrud pr. indbygger. Dette er en træls statistik, men noget man er nødt til at forholde sig til. Dette gør danskerne også i stadig stigende grad. Aldrig før har vi sikret vores hjem så godt, som vi gør det i dag. Vi køber alarmer og videoovervågning for rigtig mange penge. Alt sammen i håbet om at undgå at blive tyvens næste offer. Virker det så? Ja, heldigvis. Utallige undersøgelser har vist, at det har en præventiv effekt at have sikret sit hus med en alarm.

 

Alarmsystem uden abonnement

 

Hvilken type alarmsystem skal man så vælge? Ifølge Sydalarm.dk er svaret klart: ”I Sydalarm.dk er vi af den overbevisning, at et alarmsystem uden abonnement er den mest fornuftige vej at gå for langt de fleste privatboliger og mindre erhvervsvirksomheder. Der er ingen grund til at betale flere tusinde kroner om året for en service, som i bedste fald betyder, at en vægter tildækker en eksempelvis knust glasrude i terrassedøren”.

 

Sydalarm.dk sælger nemlig alarmsystemer uden noget abonnement. Derudover sælger de flere typer videoovervågning, således at der er rig mulighed for at sikre ens bolig eller virksomhed uagtet hvilket behov man måtte have.

 

For de fleste er det dog rigeligt at investere i et alarmsystem, hvilket også er det produkt som Sydalarm.dk sælger mest af.