juni 20, 2024

Permanent makeup uddannelse giver mulighed for at arbejde med skønhed

Hvis du altid gerne har villet arbejde med at gøre andre mennesker smukkere, er det en god ide for dig at vælge at tage en permanent makeup uddannelse. Det er en uddannelse, hvor du lærer at lave 3D bryn og eyeliner. Det er begge ting, der betyder utrolig meget for en persons udseende. Du vil derfor typisk opleve at arbejde med en masse mennesker, som er rigtig glade for det arbejde, som du har lavet på dem. Du kan læse mere om permanent makeup uddannelsen her: http://www.ecuri.dk/ecuri-cosmetics/kurser/basisuddannelsen/

Der er mange forskellige klinikker, der giver dig mulighed for at tage uddannelsen med at lave permanent makeup. Når du har taget kurset, bliver du skrevet på deres hjemmeside, som at du er blevet certificeret af dem. Det er derfor en god mulighed for dig for at få noget reklame og vise andre, at du er blevet certificeret. Det kan betyde meget i forhold til at få kunder, at du er certificeret på en anerkendt kliniks hjemmeside.

Udvid din klinik eller salon med permanent makeup uddannelse

Hvis du er frisør eller på anden måde har en klinik eller en salon, vil en permanent makeup uddannelse være en god mulighed for at udvide din virksomhed. Mange sætter pris på at kunne komme det samme sted og få lavet behandlinger af en, som de stoler på i forvejen. Når du har en klinik eller salon i forvejen, har du også en masse kunder allerede. Du starter derfor ikke helt fra bunden, når du har en virksomhed i forvejen. Det kan være en stor fordel for dig.

Permanent makeup uddannelse er hurtig at tage og kræver ingen eksamen

Det er nemt og hurtigt at tage en uddannelse i permanent makeup. Det kræver ikke, at du læser en masse og sætter dig ind i en masse teori. Det er i høj grad learning by doing. Det er derfor en god mulighed for dig, der ikke er så bogligt anlagt.

Når du kommer på klinikken, hvor du skal trænes, har de sørget for, at der kommer nogle modeller, som du skal øve dig på. Du får selvfølgelig først vist de forskellige teknikker. Derefter skal du prøve teknikkerne af i praksis.

Når du tager en permanent makeup uddannelse, behøver du ikke at tage en eksamen, når du tager basismodulet. Der bliver du løbende vurderet af din underviser. Der vil altså ikke være noget pres for dig med, at du skal op til eksamen. Det kan være et stort pres for nogle at skulle til eksamen, men det slipper du altså for på basismodulet.

På de efterfølgende masterclasses vil der være eksaminer, der afslutter forløbet. På den tidspunkt er du også mere erfaren og vil ikke være lige så usikkerhed på din faglighed.