juni 20, 2024

Find en sækkestol til hele familien

Sækkestolen er et populært møbel lige for tiden og henvender sig både til unge og gamle. Formen på stolen gør, at den er perfekt til hjemlig hygge, hvad end du vil se en film eller bare læse en god bog. Stolens bløde væsen indbyder til ultimativ komfort. Smid dig i den, og mærk hvordan hele kroppen bliver omsluttet og synker ned i de bløde kugler. Her kan du læse mere om den perfektesækkestol.

Sækkestol – komfort og kvalitet

Med en sækkestol er du automatisk sikret god komfort, da den former sig efter lige præcis din krop. Det er vigtigt at vælge en model, der er i god kvalitet. Der ville ikke være noget værre, end hvis der gik hul på stolen og der var små flamingokugler over det hele. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på særligt syningerne på stolen. De skal se vellavet ud og helst være dobbelte. Stole med enkeltsyninger vil ikke have lige så lang levetid som dem med dobbeltsyninger. Desuden skal stoffet være slidstærkt og gerne smudsafvisende. Det gør det nemmere at tørre snavs af og gør tilmed levetiden længere. Undgå at købe varer med isoleringskugler, da disse kan være sprøjtet med et middel, der skal hindre brande i at opstå. Disse midler kan nemlig være giftige og farlige for os mennesker. Gå derfor efter stole med enten de såkaldte originale Krøyerkugler eller EPS-kugler. Alle slags kugler er lavet af flamingo, så undersøg indmaden inden du køber, så du undgår de potentielt skadeligt isoleringskugler.

Anvendelse af en sækkestol

Der findes sækkestole til både store og små, samt stole til både indendørs- og udendørsbrug. Den mest almindelig anvendelse af sækkestole er helt klart til afslapning. De passer perfekt ind i et filmhyggerum med storskærm og mørklægningsgardiner. Fuldend den perfekte filmaften med sækkestole, som sørger for den ultimative komfort under filmen. De passer også perfekt ind på børneværelset, eller måske teenageværelset. Stolene findes også i kvaliteter, så den kan bruges udendørs. Hiv dem frem på en varm sommerdag, og nyd solens stråler i stolen, mens du læser en god bog og drikker en kold forfriskning. De fleste sækkestole til brug udendørs kan klare vind og vejr, og du kan derfor sagtens lade dem blive uden for i regnvejret. Levetiden forlænges dog, hvis du behandler dem ordenligt, og derfor anbefales det ikke at have dem liggende alt for længe uden i regnen.