juni 20, 2024

Pep dit værelse op med plakater

Du har sikkert siddet og set en masse gamle film, hvor der hænger plakater af filmstjerner, rockstjerner, skuespillere og modeller på væggene af teenagerens soveværelse. Og måske tænker du egentligt lidt, at plakater er kikset – men det kan betale sig at tænke en ekstra gang! Plakater fås jo ikke kun med filmstjerner, rockstjerner, skuespiller og modeller. De findes også med flotte designs eller smukke tekstbudskaber. Det er i hvert fald populært i de danske hjem. Plakater giver et tomt rum en god stemning og flot udsmykning, når man mangler at hænge noget på væggene, for at gøre rummet mere livligt. Plakater er smarte, da man kan fjerne dem lige, når man vil. Og så kræver de heller ikke, at du er super med en boremaskine i hånden, da du snildt kan banke et søm i væggen for at hænge plakaten op. Men plakater kan også bruges på andre måder til at udsmykke væggen. Man kan evt. indramme dem i en flot og smuk ramme, og så ligner det jo et billede. I dag er det populært at have indrammet billeder, hvor der står en dyb og smuk tekst på. Det kan du sagtens gøre ved at indramme din plakat. Du skal bare tilpasse plakater, og det kan du nemt gøre ved at klippe lidt i den.
Men det er også ret fedt at have plakater oppe af rockstjerner eller popsangere, hvor man har været til koncert hos og fået en autograf. Det giver en lidt rå stemning på den gode måde. Det kan samtidig også få ens hjem til at se hyggeligt ud.
Plakater fortæller dog meget om dig, så det er vigtigt, at du lige tænker på, hvad du sømmer fast i væggen, før du egentligt gør det. Dette gælder specielt, hvis der står en tekst på din plakat, som ikke stemmer overens med den person du er eller det hjem man kommer ind i. Samtidig kan du heller ikke hænge en plakat op af en rockstjerne, som du egentligt ikke kender til, men kun har hængt op, fordi du synes, at det så godt ud, og pyntede godt til din nye stue. For dine gæster vil spørge ind til ham, som et samtaleemne, mens hvis du ikke kan svare på nogen spørgsmål, vil dine gæster nok undre sig over, hvorfor du har hængt en plakat op af rockstjernen. Men plakater går aldrig af mode.